Profiteer nu van 20% korting op alle huiden & vachten! Gebruik de kortingscode LENTEACTIE. Profiteer nu van 20% korting op alle huiden & vachten! Gebruik de kortingscode LENTEACTIE.
Startpagina / Blogs / 3FM Serious Request
3FM Serious Request

3FM Serious Request

3FM Serious Request 2021

Dit jaar komt 3FM Serious Request voor het Wereld Natuur Fonds in actie voor de ernstig bedreigde regenwouden van Zuid-Amerika. Regenwouden die als een groen schild voor de aarde dienen en beschermt tegen klimaatverandering. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) wordt er vanuit Amersfoort 24 uur per dag live radio gemaakt vanuit het Glazen Huis en kun jij voor een donatie aan het WWF een plaatje aanvragen of in actie komen.

Omdat wij van Skins & More duurzaamheid belangrijk vinden en graag iets extra willen doen vanuit de kerstgedachte hebben we een speciale actie in de week van Serious Request 2021:

Wij doneren 10% van onze omzet (van 18 t/m 24 december) aan 3FM Serious Request!

Hiermee steun je bij de aankoop van bijvoorbeeld een schapenvacht of handschoenen dus indirect het goede doel. Daarnaast krijg je zelf ook nog eens 10% korting op onze gehele collectie vanwege de doorlopende winteractie. Sla dus een dubbelslag en doe nog snel je laatste kerstinkopen waarmee je ook meteen in actie komt voor het Wereld Natuur Fonds. Zodoende zit je deze feestdagen met een goed gevoel aan het kerstdiner, niet alleen vanwege onze warme vachten en pantoffels, maar des te meer omdat je een goede daad hebt verricht.

Houdt onze socials in de gaten voor meer informatie en updates!

Wist je trouwens dat Skins & More ook compenseert voor de CO2-uitstoot als gevolg van het verzenden van onze pakketjes? Dit doen we middels een collectieve samenwerking met Pachama, een initiatief dat zich ook inzet voor het herstel van de natuur en tegen ontbossing. Wij doneren namelijk maandelijks een klein bedrag, afhankelijk van de hoeveelheid zendingen die wij versturen. Op deze manier streven wij op een laagdrempelige manier naar een klimaatneutrale bedrijfsvoering.

0 opmerkingen

Laat een reactie achter: