Profiteer nu van 20% korting op alle huiden & vachten! Gebruik de kortingscode LENTEACTIE. Profiteer nu van 20% korting op alle huiden & vachten! Gebruik de kortingscode LENTEACTIE.
Startpagina / Blogs

Blogs

Webshop Keurmerk

Webshop Keurmerk

Onze webshop is sinds 9 februari 2022 aangesloten als lid bij het webshop keurmerk. Dit betekent dat je bij ons veilig en betrouwbaar kunt winkelen en dat we voldoen aan de algemene voorwaarden

zoals deze zijn voorgeschreven door de stichting. Meer informatie vind je op de website van het keurmerk

Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Bingewatch Tips

Bingewatch Tips

2021 is helaas niet het jaar van gunstige vakantieperiodes. Zowel de kerstdagen als de jaarwisseling vallen namelijk middenin het weekend, waardoor we geen (gratis) vrije dagen hebben. Toch pakken veel mensen deze week tussen kerst en oud & nieuw vrij, en geef ze eens ongelijk. Zeker nu de kids ook vakantie hebben of je vanwege de corona perikelen nog voldoende saldo hebt qua verlofdagen. Maar het land zit weer zo goed als op slot, dus wat ga je dan toch in hemelsnaam doen? Juist! Lekker warm voor de kachel of languit liggend op de bank series of films binge-watchen.

Daarnaast wordt er in de laatste week van het jaar ook altijd even de tijd genomen om te reflecteren op het afgelopen jaar. 1+1=2 dachten wij zo. Daarom zijn we zelf ook even gaan reflecteren, en wel op het gebied van series, documentaires en films op Netflix, Videoland, Amazon Prime en Disney+. Welke series hebben de meeste indruk op ons gemaakt of aan welke films beleven we keer op keer weer plezier? Hieronder het antwoord op deze vragen in de vorm van een aantal kijktips! Dus sit back, relax and enjoy die laatste week van 2021!

The Office (US)
Onze all-time favoriet wat betreft comedy series. De titel refereert natuurlijk aan het kantoor waar The Office zich voornamelijk afspeelt, namelijk die van een fictief verkoopbedrijf voor papier en kantoorartikelen met de naam Dunder Mifflin Paper Company, Inc. De serie zit vol flauwe (kantoor)humor en herkenbare, maar gênante momenten waardoor je af en toe hardop lachend of met plaatsvervangende schaamte zit te kijken. De geniale hoofdrol is voor good-old Steve Carell, die de excentrieke bedrijfsleider speelt. Niet voor niets dat talloze giphy’s en internet memes uit deze serie komen. Onlangs gaf de regisseur aan dat sommige scènes in deze tijden van inclusiviteit waarschijnlijk niet meer kunnen, maar wij vinden juist dat The Office onderdeel moet zijn van ons cultureel erfgoed. Deze serie is te zien op Amazon Prime en sindskort ook op Netflix.

De Jacht op de Mocro Maffia
Wanneer je van true crime houdt dan is deze documentairereeks van John van den Heuvel een absolute aanrader. Op geheel eigen wijze neemt hij je mee in het ontstaan en de opkomst van de Mocro Maffia in Nederland en hun rol in het internationale drugscircuit. Hij interviewt o.a. de zussen van de kroongetuige, vertelt over de hoofdrolspelers uit het bekende Marengo-proces en neemt je in chronologische volgorde mee langs talloze plaatsen delict in zowel binnen- als buitenland. Indrukwekkend is de rol van de recherche bij de totstandkoming van alle arrestaties met slimme trucjes en wilde achtervolgingen. In tegenstelling tot de populaire Videoland productie Mocro Maffia zijn alle verhalen in deze docu helaas wel gebaseerd op fictieve gebeurtenissen. In drie seizoenen kom je alles te weten over de processen en ontwikkelingen en zul je je verbazen over het aantal kille liquidaties en de wreedheid in deze échte onderwereld. Deze documentaire is te zien op Videoland.

Fantastic Beasts
Wist je al dat de derde film van Fantastic Beasts in april 2022 in de bioscopen draait? De geheimen van Harry Potters’ Perkamentus zullen dan eindelijk onthuld worden in ‘The Secrets of Dumbledore’. Ter voorbereiding is het dan ook hoog tijd om in de kerstvakantie de eerste twee delen terug te kijken: Fantastic Beasts and Where to Find Them en The Crimes of Grindelwald. Deze films zijn te zien op Netflix.

Home Alone 1 & 2
Mocht je deze gemist hebben (hoe dan?) de afgelopen dagen dan zijn deze klassiekers natuurlijk altijd nog de moeite waard om ook dit jaar te bingen. Home Alone is tijdloos en voor ons namelijk het ultieme jeugdsentiment. Omdat iedereen het plot van de films inmiddels wel kent gooien we het hier over een iets andere boeg. Mocht je in de toekomst namelijk plannen hebben om een citytripje naar New York te maken dan raden we de die-hard Home Alone fans aan om deze filmlocaties alvast even te prikken in Google Maps. Deze films zijn te zien op Disney+.

Overige tips

Kortom, maak het gezellig thuis met een van onze vachten, doe je pantoffels aan en pak die popcorn erbij. Zo geniet jij deze laatste week van het jaar van een heerlijke filmmarathon of binge-watch sessie!

via GIPHY

3FM Serious Request

3FM Serious Request

3FM Serious Request 2021

Dit jaar komt 3FM Serious Request voor het Wereld Natuur Fonds in actie voor de ernstig bedreigde regenwouden van Zuid-Amerika. Regenwouden die als een groen schild voor de aarde dienen en beschermt tegen klimaatverandering. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) wordt er vanuit Amersfoort 24 uur per dag live radio gemaakt vanuit het Glazen Huis en kun jij voor een donatie aan het WWF een plaatje aanvragen of in actie komen.

Omdat wij van Skins & More duurzaamheid belangrijk vinden en graag iets extra willen doen vanuit de kerstgedachte hebben we een speciale actie in de week van Serious Request 2021:

Wij doneren 10% van onze omzet (van 18 t/m 24 december) aan 3FM Serious Request!

Hiermee steun je bij de aankoop van bijvoorbeeld een schapenvacht of handschoenen dus indirect het goede doel. Daarnaast krijg je zelf ook nog eens 10% korting op onze gehele collectie vanwege de doorlopende winteractie. Sla dus een dubbelslag en doe nog snel je laatste kerstinkopen waarmee je ook meteen in actie komt voor het Wereld Natuur Fonds. Zodoende zit je deze feestdagen met een goed gevoel aan het kerstdiner, niet alleen vanwege onze warme vachten en pantoffels, maar des te meer omdat je een goede daad hebt verricht.

Houdt onze socials in de gaten voor meer informatie en updates!

Wist je trouwens dat Skins & More ook compenseert voor de CO2-uitstoot als gevolg van het verzenden van onze pakketjes? Dit doen we middels een collectieve samenwerking met Pachama, een initiatief dat zich ook inzet voor het herstel van de natuur en tegen ontbossing. Wij doneren namelijk maandelijks een klein bedrag, afhankelijk van de hoeveelheid zendingen die wij versturen. Op deze manier streven wij op een laagdrempelige manier naar een klimaatneutrale bedrijfsvoering.